"Herman Engelbertinck und seine Egerländer Musikanten" brengen u een feestelijk muzikaal programma met polka’s, walsen, marsen en tango’s voor een heerlijke middag uit en zullen tijdens een 3 uur durend spetterend concert de mooiste titels ten gehore brengen.

Herman Engelbertinck was 26 jaar musicus bij “Ernst Mosch u.s. Original Egerländer Musikanten”. Door deze jarenlange samenwerking weet hij zijn enthousiasme op zijn orkest en publiek over te brengen, en bereikt daarmee de onvergetelijke sound waarmee Ernst Mosch wereldwijd 50 Miljoen platen wist te verkopen. Het orkest bestaat uit louter beroepsmuzikanten uit Nederland en Duitsland die de Egerländermuziek een warm hart toe dragen, en dit genre op het hoogste niveau willen beoefenen.

Het programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan Geert Sprick, bekend van het RTV-Oost radioprogramma "Even Uitblazen". Hij neemt tevens de 1ste flügelhorn en zang voor zijn rekening. Ook Holger Müller uit Duitsland is van de partij, de beste slagwerker in het Egerländer genre, een lust voor oog en oor. Niet te missen voor de liefhebber!

 

Voor meer informatie over Herman Engelbertinck und seine Egerländer Musikanten
kunt u ook hun eigen website raadplegen:

http://www.egerlandermusikanten.nl/