Header PoasBloasFestival 2020

Vangrail is de beste liveband (covers | eigenwerk) van Nederland en België Vangrail is op afstand de beste liveband van de Benelux! De band speelt op dit moment overal het publiek steil achterover, zowel in Nederland als in België.

Vangrail staat al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Er wordt gesproken over een avondje Vangrail, wat inmiddels een begrip is.

Wat we doen is heel simpel, althans dat lijkt zo. We hebben een uitgebalanceerde show met bekende klassiekers en hedendaagse hits. Deze show die, doordat we deze constant blijven vernieuwen, te alle tijde elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z’n kop zet! Deze show is ook als bedrijfsfeest of besloten feest beschikbaar en heeft de kwaliteit zoals men die gewend is van Vangrail en voor mensen die het nog niet hebben gezien een ultieme muziek en entertainment beleving! Je weet niet wat je mist!

Een ander avontuur… Naast het coverwerk heeft Vangrail een contract mogen tekenen bij platenmaatschappij Red Bullet Red Bullet; bekend van o.a. Golden Earring, Het Goede Doel, Shocking Blue. Vangrail heeft zich het afgelopen jaar mogen richten op het schrijven van een nieuwe plaat. Van deze plaat zijn al twee singles in de Nederlandse Top 100 gekomen. Vangrail was te gast bij Radio 3FM, Radio 2, De Tros, De Wereldomroep en alle grote regionale stations. Op aanvraag kan Vangrail op o.a. festivals een show met eigen werk geven. Ook werken we aan Vangrail in het Theater maar dit zal pas in 2012 te boeken zijn. Oftewel, Vangrail is van alle markten thuis: een dampende covershow, of een mooie show met eigen werk. Beide zijn beschikbaar, en voor beide draait Vangrail haar handen niet om!.

 

Vangrail

 Voor meer informatie over "VANGRAIL" bekijk hun eigen website:

http://www.vangrailmusic.nl/

Grenslandkapel-Website-Small-01

 

De Grenslandkapel, afkomstig uit Overdinkel, zal tijdens het Poas Bloas Festival 2014 wederom de finale verzorgen. Deze kapel geniet internationaal grote bekendheid en behoort absoluut tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. De Grenslandkapel staat voor kwaliteit en gezelligheid.

Fantastisch amusement
De Grenslandkapel biedt samen met haar Oberkrainergroep een zeer gevarieerd en veelzijdig programma met bekende en gewaardeerde muziekstijlen. Het repertoire bevat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer Muziek, maar ook Tsjechische- en Moravische muziek brengen zij ten gehore.

Virtuoze solistische optredens, show en zang, ondersteund door de fantastische Oberkrainergroep, zorgen ervoor dat de Grenslandkapel telkens weer op een grandioze wijze het publiek tijdens haar optredens weet te boeien.

Grenslandkapel-Website-Small-02Sfeer en kwaliteit
De Grenslandkapel staat voor topkwaliteit. De kapel behaalde reeds diverse successen in binnen- en buitenland. De vele optredens bewijzen dat deze hechte groep telkens weer met sfeer en luistergenoegen volle zalen trekt.

Ook u kunt daarom in De Lutte genieten van een afwisselend muziekoptreden met de mooiste melodieën!

 

 

 

 

Voor meer informatie over de De Grenslandkapel met Oberkrainergroep
kunt u ook hun eigen website raadplegen:

http://www.grenslandkapel.nl/

De Isseltaler Musikanten vormen een topklasse Egerländerblaasorkest. Het blaasorkest laat in Nederland al ruim 35 jaar Egerländermuziek horen zoals het bedoeld is. De Isseltaler Musikanten zijn samengesteld uit muzikanten afkomstig van diverse plaatsen aan de oevers van de Gelderse IJssel en hebben als thuishaven de gemeente Rheden. Het orkest bestaat uit 22 muzikanten en is in 1977 opgericht door een aantal muzikanten uit Velp en Rheden. Voor Nederlandse begrippen brengt het orkest op topniveau Egerländerblaasmuziek ten gehore, waarbij het visuele aspect niet uit het oog wordt verloren. Onder leiding van musicus Bennie ter Heide wordt iedere concertseizoen een nieuw programma in Egerländerstijl ingestudeerd. De zang in het orkest wordt verzorgd door Evelien Holsbeek en Bennie ter Heide.

De Isseltaler Musikanten keren terug naar de stijlopvatting van de Original Egerländer Musikanten van Ernst Mosch uit de zestiger jaren en willen aantonen, dat Egerländermuziek, indien het op de juiste wijze wordt geïnterpreteerd, wel degelijk kan swingen. Bij de Isseltaler Musikanten is er duidelijk sprake van extra ‘Schwung’.  Het orkest is gespecialiseerd in Egerländerblaasmuziek zoals dit in de zestiger jaren werd gespeeld door de Original Egerländer Musikanten van Ernst Mosch.

 

Isseltaler Musikanten

 

Voor meer informatie over de Isseltaler Musikanten
kunt u ook hun eigen website raadplegen:

http://www.isseltalermusikanten.nl/

Blaaskapel Muzičanka is in 2011 opgericht  en de kapel legt zich toe op de Moravische en Böhmische blaasmuziek.Het was ook op de eerste lentedag, 21 maart 2011, toen er door zo’n 12 man/vrouw sterke samenstelling getoost werd op de start van de kapel.

De muzikanten komen nagenoeg allemaal uit Midden- en Noord-Limburg en Brabant. De muzikale leiding is vanaf het begin (2 mei 2011) in handen van trompettist Bas van Gestel. Tijdens optredens presenteert Blaaskapel Muzičanka een zeer afwisselend programma, waarin polka’s, walsen, sousedska’s en solistische nummers elkaar zullen afwisselen, maar ze streven er met z’n allen naar om haar optredens voor het publiek een waar feest te maken, waarbij we de kwaliteit niet uit het oog willen verliezen. Blaaskapel Muzičanka heeft een repertoire dat voor driekwart bestaat uit Moravische blaasmuziek en dat voor een kwart wordt aangevuld met mooie Egerländer en Böhmische blaasmuziek. 

 

Muzicanka

 

Voor meer informatie over Muzičanka
kunt u ook hun eigen website raadplegen:

http://www.muzicanka.nl/

Sponsoren Poas Bloas Festival

  • A1-Aanhangers.jpg
  • AutoWessel.jpg
  • Cafe-Zalencentrum-De-Vereeniging.jpg
  • Denko-ICT.jpg
  • Heebing.jpg
  • LG-De-Monnik-Dranken.jpg
  • Lutters-Kwartier.jpg
  • Riteco.jpg
  • Shelter-Storage.jpg
  • Starlight-Drive-In-Show.jpg